Laatua ja tarkkuutta Länsi-Suomesta

Kaikki yhteystietomme ›

Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Lue lisää ›

Ulkotilaremontit

Lue lisää ›

Muut remontti- ja rakennustyöt

Lue lisää ›

Galleria

Lue lisää ›

"Sen voi tehdä samalla just, eikä sinnepäin"

Rakennus Saundia Oy on raumalainen remonttipalveluyritys, jonka palvelualue on Satakunta ja Varsinais-Suomi. Erikoisalaamme ovat kokemuksella tehdyt sisä- ja ulkotilaremontit, saneeraukset ja korjaukset. Palvelemme yhtä lailla yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiäkin. Kaiken toimintamme lähtökohtana on laadukas työn jälki ja tyytyväinen asiakas. Tarjoamme asiakkaillemme palvelupaketin, jonka puitteissa työ toteutetaan, aina huolellisesta suunnittelusta viimeisiin pintasilauksiin asti.

Ota yhteyttä ›

Kokemuksella

Nykyisellä toimintakonseptilla Rakennus Saundia Oy on toiminut yli 15 vuoden ajan. Sen juuret johtavat kuitenkin vielä kauemmas, muutaman sukupolven päähän isoisääni, joka opetti minulle jo pienestä pojasta lähtien tärkeimmän ohjeensa ”Sen voi tehdä samalla just, eikä sinnepäin”. Tämä lause toimii edelleen työssämme jokapäiväisenä ohjenuorana ja määrittää kaikkea toimintaamme.

Saneerausrakentaminen on rakentamisista vaativinta. Pienelläkin huolimattomuudella tai kokemuksen puutteella voi olla kauaskantoisia seurauksia, jotka paljastuvat vasta paljon myöhemmin, remontin jo kauan sitten valmistuttua. Tärkeänä laadun mittarina yrityksessämme toimii uudelleen puoleemme kääntyneiden asiakkaiden määrä ja olemme ylpeitä siitä, että heidän osuutensa asiakaskunnastamme on suuri.

Halutessanne teillä on myös mahdollisuus päästä tutustumaan jo toteutuneisiin kohteisiin asiasta niin sovittaessa. Valitsemalla meidät saat itsellesi luotettavan kumppanin toteuttamaan pienet ja suuret remonttiunelmasi.

Ota yhteyttä ›

Yksilöllisesti

Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti. Jokaisella kiinteistöllä on omat erityispiirteensä, joita ei voida ottaa huomioon, mikäli remontit tehdään massatuotantona. Ennen hankkeen aloittamista teemme toimintasuunnitelman ja mikäli suunnitelmiin tulee toteutuksen aikana muutostarpeita, konsultoimme aina ensin sinua.

Vuosien kokemuksen avulla pystymme vähentämään remontinaikaisten yllätysten määrää ja pitämään aikataulun ja -budjetin suunnitellussa.

Yhteistyöverkostomme

Vuosien alalla toimimisemme aikana olemme kehittäneet todella kattavat yhteistyöverkostot. Nämä verkostot koostuvat alan parhaista ja luotettavimmista tekijöistä. Heidän avullaan pystymme toteuttamaan haastavatkin tai erikoishuomiota vaativat rakentamisenhankkeet.

Tutustu myös tekemiimme töihin ›

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotona, vapaa-ajan asunnossa, vanhempien tai isovanhempien kodissa. Verovähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi merkittävästikin. Mikäli tilaat meiltä esimerkiksi huoneistosi saneerauksen, saattaa sen työosuus olla vähennyskelpoinen. Kaikki tarjoamamme palvelut eivät kuitenkaan automaattisesti kuulu vähennettävien töiden piiriin. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 800 euron vähennyksen. Muistathan siis hakea verovähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, joten tutustu verovähennykseen tarkemmin heidän sivuillaan.

Verohallinto ›

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Rakennus Saundiaan, kun olet suunnittelemassa saneerauksen toteuttamista kotonasi tai yrityksessäsi. Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen, huolellisesti ja laadulla tehdylle remontille. Tuotamme kaikki palvelumme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti räätälöitynä ja vältämme saneerausten ”massatuotantoa”. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Tavoitat meidät täältä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita