Keittiöremontit

Kaikki yhteystietomme

Rakennus Saundia tekee keittiöremontit kokemuksella toiveittesi mukaan. Saneeraamme keittiötä yhtä lailla yksityisille kotitalouksille kuin yrityksillekin. Olipa kyseessä sitten kokonaisvaltainen keittiön uusiminen tai pieni viilaus, ota yhteyttä meihin ja pyydä keittiöremontillesi tarjous!

Huolellinen suunnittelu

Onko mielessäsi ollut uusi keittiö? Kun asioit Rakennus Saundian kanssa, alkaa huolellisuus suunnittelusta. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla, lomakkeella tai kutsu meidät kiinteistöösi vierailulle. Kerro meille suunnitelmistasi ja tarpeistasi, jotta voimme aloittaa keittiöremonttisi suunnittelun. Yleensä suunnittelu alkaa materiaalivalinnoista sekä työtasojen ja kodinkoneiden valitsemisesta.

Olemme tiiviissä yhteistyössä keittiökalusteiden tekijän kanssa ja näin voimme ohjata toiveesi suoraan tekemisen ytimeen. Voit siis hyödyntää meidän näkemyksiämme valinnoissa tai vaihtoehtoisesti voit kertoa meille tarkkaan oman visiosi. Pyrimme tuottamaan jokaisen keittiön mahdollisimman yksilöllisesti ja luomaan aina ainutlaatuisen lopputuloksen.

Keittiön saneeraus

Kun olemme yhdessä sopineet keittiöremonttisi suunnitelmasta sekä aikataulusta, voi itse saneeraus alkaa. Remontti alkaa totta kai vanhan keittiön purkamisella uuden tieltä pois. Ammattitaitoinen tiimimme työskentelee tarkasti ja siististi, vuosien tuomalla kokemuksella. Hoidamme kaiken viimeistelyihin saakka laadukkaasti ja aikataulussaan. Asioidessasi kanssamme tiedät myös aina tarkkaan, mistä on sovittu, mitä tehdään ja millä aikataululla. Tällä tavalla ikäviä yllätyksiä ei pääse syntymään myöhemmin lisäkustannusten muodossa.


Yhteistyöverkostomme kautta myös putki- ja sähköasennukset tehdään tehokkaasti ja oikeaan aikaan, jotta nekään eivät pääse viivästyttämään keittiöremonttia ja kaikki voi sujua mahdollisimman mutkattomasti. Tavoitteenamme on aina lopputulos, johon omistaja, loppukäyttäjä sekä me itse voimme olla mahdollisimman tyytyväisiä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Rakennus Saundiaan ja pyydä tarjous laadukkaalle keittiöremontille. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös esittää meille kysymyksiä ja me vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!