Korjausrakentamista

Kaikki yhteystietomme

Rakennus Saundialla on pitkä kokemus korjausrakentamisesta. Voimme peruskorjata kotisi tai yrityksesi kiinteistön yhtä hyväksi kuin se oli uutena. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri rakennus, ota yhteyttä meihin ja anna meidän tehdä sinulle tarjous!

Korjausrakentamisen osa-alueita

Korjausrakentamisen tavoitteena on yleensä rakennuksen tai rakennelman kunnostaminen. Se voi kuitenkin pitää sisällään myös tilojen muuttamista tai kasvattamista. Korjausrakentaminen voidaan sen tavoitteista riippuen jakaa seuraavanlaisiin kategorioihin:

  • peruskorjaus – rakennus korjataan yhtä hyväksi kuin se oli uutena
  • perusparannus – rakennus pyritään saneeraamaan siten, että se jopa ylittää aikaisemman laatutasonsa
  • uudistaminen – rakennusta voidaan modernisoida, esimerkiksi muuttaa tilajakoa
  • konservointi – rakennuksen olemassa oleva rakennustekniikka pyritään säilyttämään, mutta samalla myös varmistetaan sen kestävyys
  • entistäminen eli restaurointi – rakennuksen jo mahdollisesti menetettyä arkkitehtuuria tai rakennustapoja pyritään palauttamaan esimerkiksi sen historiallisen merkityksensä takia
  • rekonstruointi – rakennetaan uusi kopio jo hävinneen vanhan rakennelman tilalle, apuna käytetään säilyneitä jäänteitä tai asiakirjoja.

Rakennus Saundialta saat kattavasti kaikenlaiset korjausrakentamisen palvelut.

Korjausrakentamisen tarpeita

Suomi kaupungistuu kovaa vauhtia. Olipa kaupungistumisesta mitä mieltä tahansa, niin selvää on se, että kaupunkirakenteen tiivistyminen ja jo olemassa olevan rakennuskannan vanheneminen lisää kestävän kaupunkikehityksen ja korjausrakentamisen tarvetta. Panostamalla vastuulliseen korjausrakentamiseen voidaan rakentaa tulevaisuuden kaupungeista entistä mukavampia asuinympäristöjä kaikille sen asukkaille. Rakennus Saundia on vahvasti mukana kestävämmän rakentamiskulttuurin luomisessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Mikäli kiinteistösi kaipaa korjausrakentamista, ota yhteyttä meihin ja saat kotisi tai yrityksesi tilat taas vanhaan loistoonsa. Saat meiltä aina laadulla tuotetun palvelun kilpailukykyiseen hintaan. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös esittää meille kysymyksiä ja me vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä