Kylpyhuoneremontit

Kaikki yhteystietomme

Rakennus Saundia on kokenut kylpyhuoneremonttien tekijä. Saneeraamme kylpyhuoneita uuteen uskoon niin yksityisille kotitalouksille kuin yrityksillekin. Yksi vahvuuksistamme on juuri kylpyhuoneremontit ja erilaiset märkätilaremontit. Tällaiset remontit saattavat joskus aiheuttaa päänvaivaa, sillä kosteita tiloja remontoidessa tulee olla erityisen tarkkaavainen. Tämä onkin se syy, miksi Rakennus Saundia on oiva valinta saneerauksesi tekijäksi. Meiltä löytyy tarvittava ammattitaito, pätevyydet ja sertifikaatit remonttiesi oikeaoppiseen suorittamiseen. Olipa kyseessä sitten kokonaisvaltainen märkätilojen uusiminen tai pelkkä wc-istuimen vaihto, ota yhteyttä meihin – saat kylpyhuoneremontillesi aina kilpailukykyisen tarjouksen!

Ammattilaisen näkökulma

Oletko pohtinut kylpyhuoneesi ja märkätilojesi remontointia, mutta asiaa on tullut lykättyä? Ammattilaisena voimme kokemuksella sanoa, että kylpyhuoneremontti on fiksumpaa toteuttaa liian ajoissa kuin liian myöhään. Mikäli märkätilojen pinnat pääsevät menemään huonokuntoisiksi, voi rakenteisiin syntyä vaurioita.

Kylpyhuoneen ilmettä ja käytännöllisyyttä voi luovilla ratkaisuilla parantaa merkittävästikin, vaikka käytössä olisi vain pieni budjetti. Neuvomme sinua mielellämme!

Tutustu myös saunaremontteihin!

Sertifioitu tekijä

VTT on Suomen valtion yritys, joka myöntää useita eri sertifikaatteja rakennusalalle. Yleisimmät VTT:n sertifikaateista ovat märkätilojen vedeneristäjä- sekä laatoittajasertifikaatit. Näitä sertifikaatteja ei kuitenkaan vaadita tekijältä kuluttajien tilaamissa kylpyhuoneremonteissa. Siitä huolimatta ja juuri kuluttajan edun suojaamiseksi on erittäin järkevää valita sertifioitu tekijä. Sertifikaatti toimii tietynlaisena takeena urakoitsijan riittävästä osaamisen tasosta, materiaalituntemuksesta ja siten myös hyvästä sekä turvallisesta lopputuloksesta. Rakennus Saundia käyttää aina VTT:n sertifioimaa tekijää kylpyhuoneremonteissa.

Asbestikartoitus

Asbestitöihin liittyvä lainsäädäntö uudistui vuoden 2016 alussa. Lain mukaan ennen vuotta 1994 rakennetuissa kohteissa tulee tehdä asbestikartoitus ennen purku- tai saneeraustöiden aloittamista turvallisuuden varmistamiseksi.

Tilaa meiltä asbestikartoitus kohteeseesi ja varmistu turvallisesta
työympäristöstä. Jos laboratorionäytteissä ei havaita asbestia niin
työt alkakoon, muussa tapauksessa kauttamme saa myöskin pätevän henkilön, jolla on asbestipurkutyölupa.

Kosteusmittaus

Rakennus Saundia tekee kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen kosteusmittauksia rakenteita rikkomatta pintamittausmenetelmallä, jota  voidaan pitää ns. suuntaa antavana mittauksena.


Tässä menetelmässä käytössä on ammattimittauslaite, jolla etsitään rakenteista poikkeavia kosteusarvoja. Jos rakenteissa löytyy kohonneita kosteusarvoja suosittelemme rakenteiden tutkimista tarkemmilla menetelmillä. Vesivahinkojen tai epäillyn kosteusvaurion kartoituksessa pintakosteusmittaus on hyvä apu vaurion laajuuden selvittämisessä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä meihin, kun olet suunnittelemassa kylpyhuoneremonttia. Koska olemme sertifioitu tekijä, saat meiltä luotettavat, laadukkaat ja kilpailukykyiseen hintaan toteutetut kylpyhuoneremontit. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät puhelimella, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä