Muut remontti- ja rakennustyöt

Ota yhteyttä ›

Parketti- ja lattiatyöt

Asennamme parkettilattioita monipuolisesti ja juuri toiveidesi mukaisesti. Jos olet miettinyt kotisi lattioiden uusimista, on parketti kestävä valinta. Se antaa myös tyylikkään viimeistelyn kotisi sisustukselle.

Lattia on pitkäikäinen osa kodin sisustusta, joten siihen kannattaa panostaa ja valita parkettitöidesi tekijäksi mahdollisimman kokenut tekijä. Parkettilattioita saa monilla eri sävytyksillä, joten jokaiseen kotiin löytyy varmasti yksilöllinen ja sopiva vaihtoehto!

Olipa kyseessä sitten koko kiinteistön kattava lattioiden uusiminen tai vain parkettien laitto yhteen huoneeseen, ota yhteyttä meihin ja pyydä parketti- tai lattiatyöllesi tarjous!

 

Ota yhteyttä ›

Sisätilaremontit

Oletko harkinnut asuntosi tai talosi sisätilojen päivittämistä uuteen uskoon?

Rakennus Saundia Oy tekee sisätilaremontit laadukkaasti ja tarkasti toteuttaen. Suunnittelemme sisätilaremontin kanssasi ja teemme työt alusta loppuun. Kauttamme tavoitat myös osaavat LVI- ja sähköasentajat.

Sisätilaremonteissa värien, kuvioiden ja eri materiaalien yhdistäminen mahdollistaa viihtyisän kodin sisustamisen. Kun idearikas suunnittelu ja ammattimainen toteutus lyövät kättä päälle, on lopputulos varmasti vaivan arvoinen.

Ota yhteyttä ›

Pienperustukset

Rakennus Saundia Oy tekee myös pienperustustyöt. Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!

Ota yhteyttä ›

Ulkoverhousremontit

Huolella ja ammattitaidolla tehty ulkoverhousremontti parantaa talon jälleenmyyntiarvoa, mutta vaikka muuttoaikeita ei olisikaan, kodin kaunis ja nykyaikainen ulkoverhous tuo vanhalle puutalolle uutta pirteää ilmettä ja monia vuosia lisää käyttöikää.

Ulkoverhousremontti on useimmiten kevyt, pintapuolinen saneeraus, joka ei yleensä vaadi perheen muuttamista kuukausiksi remontin alta pois. Talon rakennusvuodesta ja -tyypistä riippuen pelkän uloimman julkisivupinnan remontoinnin lisäksi toisinaan joudutaan korjaamaan lahovaurioita ja uusimaan eristeitä, kun taas toisinaan selvitään käytännössä pelkällä pintaehostuksella.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita