Parketti- ja lattiatyöt

Kaikki yhteystietomme

Rakennus Saundia tekee lattioiden kunnostus- ja saneeraustyöt kokemuksella. Voimme laittaa kotisi tai yrityksesi parketit ja lattiat kuntoon! Toimimme Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Olipa kyseessä sitten koko kiinteistön kattava lattioiden uusiminen tai vain parkettien laitto yhteen huoneeseen, ota yhteyttä meihin ja pyydä parketti- tai lattiatyöllesi tarjous!

Parkettitöiden erikoisosaaja

Asennamme parkettilattioita monipuolisesti ja juuri toiveidesi mukaisesti. Jos olet miettinyt kotisi lattioiden uusimista, on parketti kestävä valinta. Se antaa myös tyylikkään viimeistelyn kotisi sisustukselle. 


Lattia on pitkäikäinen osa kodin sisustusta, joten siihen kannattaa panostaa ja valita parkettitöidesi tekijäksi mahdollisimman kokenut tekijä. Parkettilattioita saa monilla eri sävytyksillä, joten jokaiseen kotiin löytyy varmasti yksilöllinen ja sopiva vaihtoehto!

Sukupolvelta toiselle

Parkettien ja muiden lattiatöiden tekeminen onnistuu meiltä vankalla kokemuksella, jota yrityksellämme on kertynyt jo yli 13 vuoden ajalta. Oppimme ovat periytyneet sukupolvelta toiselle, ja pikkuhiljaa oppipojasta tuli mestari.


Sovitussa huoneessa tai kiinteistössä voimme luoda uutta lattiapintaa laadukkaasti ja ripeästi, esimerkiksi asentamalla parketti-, laminaatti- tai vinyylilattiaa. Palveluihimme kuuluvat myös listoitustyöt, joten lattiatöiden valmistuttua sinulla on täysin valmis avaimet käteen -paketti. Asioidessasi kanssamme pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, johon voi olla molemmat osapuolet tyytyväisiä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Silloin kun olet harkinnut parkettien tai lattioiden remontoimista, ota yhteyttä Rakennus Saundiaan ja anna meidän tehdä sinulle kilpailukykyinen tarjous. Vaikka haluammekin tehdä sinulle aina mahdollisimman edullisen tarjouksen, pidämme laatua kuitenkin ensiluokkaisen tärkeänä, emmekä lähde siitä koskaan tinkimään. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä