Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Ota yhteyttä asiantuntijaan numerossa 040 574 6589.

Kaikki yhteystietomme ›

Saunaremontit

Rakennus Saundia tekee saunaremontit kokemuksella toiveittesi mukaan. Saneeraamme saunatiloja yhtä lailla yksityisille kotitalouksille kuin yrityksillekin. Olipa kyseessä sitten kokonaisvaltainen saunatilojen uusiminen tai lauteiden vaihto, ota yhteyttä meihin ja pyydä saunaremontillesi tarjous!

Ota yhteyttä ›

Kattavasti

Saunaremontti voi pitää sisällään koko saunatilan uusimisen tai esimerkiksi pelkän lauteiden vaihdon. Vanhan saunan voi uudistaa muun muassa näyttävillä seinäpaneeleilla, valaisimilla tai uudella kiukaalla.

Erilaisilla luovilla ratkaisuilla voi saunasta tehdä todellisen katseenkääntäjän sekä mukavan ja käytännöllisen. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun näköisesi sauna!

Tyylikkäästi

Rakennus Saundia toteuttaa monentyylisiä saunoja. Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti voidaan toteuttaa klassista, modernia tai vaikka jotain täysin uniikkia. Olipa visiosi mikä tahansa, me toteutamme sen alusta loppuun huolella. Lopputuloksena on esteettisesti miellyttävä sauna, kuitenkaan koskaan käytännöllisyyttä unohtamatta – saunan tulee kestää kovaakin käyttöä perheen ja ystävien kanssa.

Ota yhteyttä ›

Kylpyhuoneremontit

Rakennus Saundia on kokenut kylpyhuoneremonttien tekijä. Saneeraamme kylpyhuoneita uuteen uskoon niin yksityisille kotitalouksille kuin yrityksillekin. Yksi vahvuuksistamme on juuri kylpyhuoneremontit ja erilaiset märkätilaremontit. Tällaiset remontit saattavat joskus aiheuttaa päänvaivaa, sillä kosteita tiloja remontoidessa tulee olla erityisen tarkkaavainen. Tämä onkin se syy, miksi Rakennus Saundia on oiva valinta saneerauksesi tekijäksi. Meiltä löytyy tarvittava ammattitaito, pätevyydet ja sertifikaatit remonttiesi oikeaoppiseen suorittamiseen. Olipa kyseessä sitten kokonaisvaltainen märkätilojen uusiminen tai pelkkä wc-istuimen vaihto, ota yhteyttä meihin – saat kylpyhuoneremontillesi aina kilpailukykyisen tarjouksen!

Ammattilaisen näkökulma

Oletko pohtinut kylpyhuoneesi ja märkätilojesi remontointia, mutta asiaa on tullut lykättyä? Ammattilaisena voimme kokemuksella sanoa, että kylpyhuoneremontti on fiksumpaa toteuttaa liian ajoissa kuin liian myöhään. Mikäli märkätilojen pinnat pääsevät menemään huonokuntoisiksi, voi rakenteisiin syntyä vaurioita.

Kylpyhuoneen ilmettä ja käytännöllisyyttä voi luovilla ratkaisuilla parantaa merkittävästikin, vaikka käytössä olisi vain pieni budjetti. Neuvomme sinua mielellämme!

Ota yhteyttä ›

Asbestikartoitus

Asbestitöihin liittyvä lainsäädäntö uudistui vuoden 2016 alussa. Lain mukaan ennen vuotta 1994 rakennetuissa kohteissa tulee tehdä asbestikartoitus ennen purku- tai saneeraustöiden aloittamista turvallisuuden varmistamiseksi.

Tilaa meiltä asbestikartoitus kohteeseesi ja varmistu turvallisesta työympäristöstä. Jos laboratorionäytteissä ei havaita asbestia niin työt alkakoon, muussa tapauksessa kauttamme saa myöskin pätevän henkilön, jolla on asbestipurkutyölupa.

Kosteusmittaus

Rakennus Saundia tekee kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen kosteusmittauksia rakenteita rikkomatta pintamittausmenetelmallä, jota voidaan pitää ns. suuntaa antavana mittauksena.

Tässä menetelmässä käytössä on ammattimittauslaite, jolla etsitään rakenteista poikkeavia kosteusarvoja. Jos rakenteissa löytyy kohonneita kosteusarvoja suosittelemme rakenteiden tutkimista tarkemmilla menetelmillä. Vesivahinkojen tai epäillyn kosteusvaurion kartoituksessa pintakosteusmittaus on hyvä apu vaurion laajuuden selvittämisessä.

Ota yhteyttä ›

Sertifioitu tekijä

VTT on Suomen valtion yritys, joka myöntää useita eri sertifikaatteja rakennusalalle. Yleisimmät VTT:n sertifikaateista ovat märkätilojen vedeneristäjä- sekä laatoittajasertifikaatit.

Näitä sertifikaatteja ei kuitenkaan vaadita tekijältä kuluttajien tuottamissa saunaremonteissa. Siitä huolimatta juuri kuluttajan kannalta on erittäin järkevää valita sertifioitu tekijä. Se toimii tietynlaisena takeena urakoitsijan riittävästä osaamisen tasosta, materiaalitietämyksestä ja siten myös hyvästä sekä turvallisesta lopputuloksesta. Rakennus Saundia käyttää aina VTT:n sertifioimaa tekijää saunasi tai kylpyhuoneesi remontissa.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Rakennus Saundiaan ja pyydä tarjous sauna- tai kylpyhuoneremontillesi. Vuosien tuoman kokemuksen myötä olemme hioneet prosessimme tasokkaaksi ja tästä syystä pystymme tekemään sinulle kilpailukykyisen tarjouksen sekä tuottamaan uniikin ja huippulaatuisen remontin. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös esittää meille kysymyksiä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita