Rakennus Saundia tekee saunaremontit kokemuksella toiveittesi mukaan. Saneeraamme saunatiloja yhtä lailla yksityisille kotitalouksille kuin yrityksillekin. Olipa kyseessä sitten kokonaisvaltainen saunatilojen uusiminen tai lauteiden vaihto, ota yhteyttä meihin ja pyydä saunaremontillesi tarjous!

Kattavasti

Saunaremontti voi pitää sisällään koko saunatilan uusimisen tai esimerkiksi pelkän lauteiden vaihdon. Vanhan saunan voi uudistaa muun muassa näyttävillä seinäpaneeleilla, valaisimilla tai uudella kiukaalla.

Erilaisilla luovilla ratkaisuilla voi saunasta tehdä todellisen katseenkääntäjän sekä mukavan ja käytännöllisen. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun näköisesi sauna!

Tyylikkäästi

Rakennus Saundia toteuttaa monentyylisiä saunoja.
Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti voidaan toteuttaa klassista, modernia tai vaikka jotain täysin uniikkia. Olipa visiosi mikä tahansa, me toteutamme sen alusta loppuun huolella. Lopputuloksena on esteettisesti miellyttävä sauna, kuitenkaan koskaan käytännöllisyyttä unohtamatta – saunan tulee kestää kovaakin käyttöä perheen ja ystävien kanssa.

Sertifioitu tekijä

VTT on Suomen valtion yritys, joka myöntää useita eri sertifikaatteja rakennusalalle. Yleisimmät VTT:n sertifikaateista ovat märkätilojen vedeneristäjä- sekä laatoittajasertifikaatit. 


Näitä sertifikaatteja ei kuitenkaan vaadita tekijältä kuluttajien tuottamissa saunaremonteissa. Siitä huolimatta juuri kuluttajan kannalta on erittäin järkevää valita sertifioitu tekijä. Se toimii tietynlaisena takeena urakoitsijan riittävästä osaamisen tasosta, materiaalitietämyksestä ja siten myös hyvästä sekä turvallisesta lopputuloksesta. Rakennus Saundia käyttää aina VTT:n sertifioimaa tekijää saunasi remontissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Rakennus Saundiaan ja pyydä tarjous saunaremontillesi. Vuosien tuoman kokemuksen myötä olemme hioneet prosessimme tasokkaaksi ja tästä syystä pystymme tekemään sinulle kilpailukykyisen tarjouksen sekä tuottamaan uniikin ja huippulaatuisen saunaremontin. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös esittää meille kysymyksiä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä