Terassit, portaat ja patiot

Kaikki yhteystietomme

Rakennus Saundia on kokenut terassien, portaiden ja patioiden tekijä. Meillä on remonttien toteuttamisesta jo useiden vuosien kokemus. Olemme toteuttaneet lukemattomia saneerauksia, joista osa on koskenut vain esimerkiksi kaiteiden korjausta tai uusimista ja osa puolestaan on pitänyt sisällään kokonaisten terassien ja portaiden suunnittelua ja toteutusta. Olipa kyseessä sitten kokonaisvaltainen terassin uusiminen tai kaiteiden ja portaiden korjaus, ota yhteyttä meihin ja pyydä työllesi tarjous!

Terassit

Suomalaiselle oman kodin terassi toimii monesti olohuoneen jatkeena, ja siitä saattaa erityisesti kesäisin muodostua kodin mukavin ja viihtyisin paikka. Terassiin käytetty aika ja raha eivät siis mene hukkaan. 


Meillä on pitkä kokemus terassien suunnittelemisesta ja toteuttamisesta. Voimme toteuttaa haastavimmatkin terassiremontit sekä käyttää luovuuttamme suunnitellaksemme ainutlaatuisia terassiratkaisuja.

Portaat

Terassien portaat voivat vuosien saatossa saada kolhuja ja muita käytön jälkiä. Hyväkuntoiset portaat voivat viimeistellä rakennuksen ilmeen, kun taas huonossa kunnossa olevat portaat saattavat pilata kokonaisuuden. Portaiden rakenne ja niiden sopiva askellus ovat myös käytön ja turvallisuuden kannalta tärkeitä asioita. Voimme kunnostaa vanhat portaasi tai purkaa vanhat ja rakentaa kokonaan uudet tilalle.

Kaiteet, patiot ja perkolat

Toteutamme myös kaiteiden remontteja. Kaiteet voidaan asentaa muun muassa terasseille tai kuisteille. Ne lisäävät turvallisuutta erityisesti eläinten ja lasten näkökulmasta. Saat mieltä kattavan valikoiman erilaisia kaideratkaisuja. Patiot ja perkolat toteutetaan niin ikään asiakkaan toiveiden mukaan, esimerkiksi perkola paljun ympärille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous terassin, portaiden, pation, perkolan, kaiteiden tai kaikkien näiden uusimisesta! Voimme korjata vanhaa tai asentaa kokonaan uutta. Mikäli sinulla on palveluistamme tai toiminnastamme mitään kysyttävää, vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä