Ulkotilaremontit

Tilaa ulkotilaremontit numerosta 040 574 658.

Kaikki yhteystietomme ›

Terassit

Suomalaiselle oman kodin terassi toimii monesti olohuoneen jatkeena, ja siitä saattaa erityisesti kesäisin muodostua kodin mukavin ja viihtyisin paikka. Terassiin käytetty aika ja raha eivät siis mene hukkaan.

Meillä on pitkä kokemus terassien suunnittelemisesta ja toteuttamisesta. Voimme toteuttaa haastavimmatkin terassiremontit sekä käyttää luovuuttamme suunnitellaksemme ainutlaatuisia terassiratkaisuja.

Ota yhteyttä ›

Portaat

Terassien portaat voivat vuosien saatossa saada kolhuja ja muita käytön jälkiä. Hyväkuntoiset portaat voivat viimeistellä rakennuksen ilmeen, kun taas huonossa kunnossa olevat portaat saattavat pilata kokonaisuuden. Portaiden rakenne ja niiden sopiva askellus ovat myös käytön ja turvallisuuden kannalta tärkeitä asioita. Voimme kunnostaa vanhat portaasi tai purkaa vanhat ja rakentaa kokonaan uudet tilalle.

Ota yhteyttä ›

Kaiteet, patiot ja perkolat

Toteutamme myös kaiteiden remontteja. Kaiteet voidaan asentaa muun muassa terasseille tai kuisteille. Ne lisäävät turvallisuutta erityisesti eläinten ja lasten näkökulmasta. Saat mieltä kattavan valikoiman erilaisia kaideratkaisuja. Patiot ja perkolat toteutetaan niin ikään asiakkaan toiveiden mukaan, esimerkiksi perkola paljun ympärille.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Silloin kun olet harkinnut parkettien tai lattioiden remontoimista, ota yhteyttä Rakennus Saundiaan ja anna meidän tehdä sinulle kilpailukykyinen tarjous. Vaikka haluammekin tehdä sinulle aina mahdollisimman edullisen tarjouksen, pidämme laatua kuitenkin ensiluokkaisen tärkeänä, emmekä lähde siitä koskaan tinkimään. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita