Uudisrakentamista

Kaikki yhteystietomme

Rakennus Saundia rakentaa myös uudisrakennuksia. Tarjoamme uudisrakentamisen palveluitamme yhtä lailla yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Vuosien toimimisen aikana olemme keränneet kokemusta mitä erilaisimmista sekä haastavistakin uudisrakentamisen hankkeista. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri suunnitelma, ota yhteyttä meihin ja anna meidän tehdä sinulle tarjous!

Sukupolvelta toiselle

Parkettien ja muiden lattiatöiden tekeminen onnistuu meiltä vankalla kokemuksella, jota yrityksellämme on kertynyt jo yli 10 vuoden ajan. Oppimme ovat periytyneet sukupolvelta toiselle, ja pikkuhiljaa oppipojasta tuli mestari. 


Muun muassa puulattiat sekä parkettien hionta, lakkaus ja värjäys tehdään kaikki aidolla ammattitaidolla. Noudatamme myös aina sellaisia toimintatapoja, että lattioiden hionnat toteutettaisiin mahdollisimman pölyttömästi, käyttäen asianmukaisia laitteita. Tarpeen vaatiessa voimme myös luoda uutta lattiapintaa laadukkaasti ja ripeästi, esimerkiksi asentamalla parketti-, laminaatti- tai vinyylilattiaa. 


Palveluihimme kuuluvat myös listoitustyöt, joten lattiatöiden valmistuttua sinulla on täysin valmis avaimet käteen -paketti. Asioidessasi kanssamme kaikki sujuu mutkattomasti ja lopputulos on aina vertaansa vailla!

Ideasta valmiiksi rakennukseksi

Kun aloitamme yhdessä kanssasi suunnittelemaan uudisrakentamista ja hahmottelemaan sinun visiotasi, meidän tehtävämme on tukeavalinnoissa ja selvittää hankkeen sisältö, tekninen toteuttamiskelpoisuus sekä taloudellinen järkevyys. Kun asioit kanssamme voit siis luottaa siihen, että kun rakentaminen aloitetaan, on kaikki mahdolliset kompastuskivet ja riskit kartoitettu jo etukäteen, jotta projektin kulku on kaikille osapuolille selvää alusta loppuun.


Saat meiltä aina kokonaispalvelun, joka pitää sisällänsä kaiken. Tällä tavalla sinun on itse helppo tarkastaa hankkeen kokonaiskustannuksesi, ilman ikäviä ja yllättäviä lisäkustannuksia.

Tutustu myös korjausrakentamiseemme

Yhteistyöverkostomme

Vuosien alalla toimimisemme aikana olemme kehittäneet todella kattavat yhteistyöverkostot. Nämä verkostot koostuvat alan parhaista ja luotettavimmista tekijöistä. Heidän avullansa pystymme toteuttamaan kaikkein haastavimmatkin tai erikoishuomiota vaativat uudisrakentamisen hankkeet.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun olet haaveillut uuden rakennuttamisesta, ota yhteyttä raumalaiseen Rakennus Saundiaan. Ehkä mielessäsi on ollut uusi omakotitalo tai kesämökki. Kysy meiltä lisätietoa tai pyydä tarjous ja me vastaamme sinulle mielellämme. Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä