Rakennus Saundia Oy palvelee Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella

Kaikki yhteystietomme

Yhteystiedot

Nykyisellä toimintakonseptilla Rakennus Saundialla on jo yli 10 vuoden kokemus rakennusalan töistä. Meidän osaamisemme on periytynyt sukupolvelta toiselle, isältä pojalle. Palvelemme yhtä lailla yksityisiä kotitalouksia sekä yrityksiä. Laajan palveluvalikoimamme löydät näiltä sivuilta. 


Pyrimme palvelemaan jokaista asiakasta yksilöllisesti ja aina laadusta tinkimättä. Olemme nopeasti kasvava yritys, mutta emme halua tuottaa palveluitamme massatyönä. Mikäli tarvitset remonttien osaavaa ammattilaista Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella, ota yhteyttä! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella lomakkeella.

Yrittäjä

Rakennus Saundia Oy

Timo Turunen

Rakennus Saundia Oy

Kyläsepäntie 12 A
26510 Rauma

040 574 6589

info@rakennussaundia.fi

Pyydä tarjous tai kysy!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Avoin työpaikka

Toimintamme kasvaa ja tarvitsemme joukkoomme uutta rakennusmiestä / laatoittajaa / kirvesmiestä.
Tehtäväkuva on monipuolinen, pääsääntöisesti erilaiset asuntojen sisä- ja ulkotilaremontit, sauna- ja kylpyhuoneremontit sekä vaihtelevasti myös muut rakennusalan työt.

Arvostamme rakennusalan koulutusta ja kokemus rakennusalan töistä on eduksi. Katsomme myös eduksi kykyä laskea pienurakoita ja työskennellä itsenäisesti sekä työparin kanssa. Olet joustava työajoissa, oma-aloitteinen, ehdottoman rehellinen ja vastuullinen. Lisäksi edellytämme hyvää Suomen kielen osaamista ja asiakaspalvelutaitoa. Tarvitset työssäsi auton ja käsityökaluja sekä työturvallisuusasiat pitää olla kunnossa.

Työmaat ovat pääsääntöisesti Turku - Rauma - Pori välillä, eninmäkseen kuitenkin Turun alueella.
Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää, ota yhteyttä.